Praia da Rocha
Camping Praia da Rocha
Campings, tips & informatie
Vakantie boeken in Praia da Rocha? Dan kun je er ook voor kiezen om te verblijven op een camping. In de buurt van Praia da Rocha kun je veel leuke campings vinden, met vaak ook activiteiten voor de kinderen.

Camping Praia da Rocha

Praia da Rocha is een prachtige badplaats aan de Algarve in Portugal. Het is een populaire bestemming voor vakanties op een camping, vanwege de prachtige stranden, het heerlijke weer en de vele recreatiemogelijkheden.
Campings bieden vaak vele faciliteiten voor een comfortabele vakantie, zoals sanitaire voorzieningen, een supermarkt en vaak zelfs een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, zoals een speeltuin en een zwembad. Voor de volwassenen is er soms een fitnessruimte en een sauna, of andere mogelijkheden om te sporten.

Praia da Rocha camping

Sommige campings liggen direct aan het strand, zodat je in een paar minuten op het prachtige zandstrand bent. Hier kun je heerlijk zonnen, zwemmen of een wandeling maken langs de kust. Ook kun je diverse watersporten beoefenen, zoals surfen, zeilen of kanoën. In de omgeving van Praia da Rocha zijn ook veel leuke uitstapjes te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de historische stad Portimão, of een boottocht maken langs de kust. Ook kun je een bezoek brengen aan de prachtige grotten van Algarve.
Een vakantie op een camping in Praia da Rocha is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving. Je kunt genieten van de zon, het strand en de vele recreatiemogelijkheden die deze regio te bieden heeft.
Populaire vakantie aanbieders
Prijsvrij
1. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
3. Sunweb
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5